Egyedi születésnapi ajándékötlet kerestem a legjobb barátomnak, aki az órák megszállottja. Lényegében óragyűjtő, órajavító, óraszakértő egyben, tehát minden érdekli, ami az időmérő-eszközökkel kapcsolatos. Minőségi, emlékezetes és hasznos ajándék volt a cél. Felkerestem az Órabox webshopot, majd megmondtam neki, hogy innen adjon nekem tippeket. Ismerte ezt az oldalt. Hosszas bogarászás, tanakodás után a Chronoss óraforgatókat ajánlotta, de innen már rám bízta a választást. Görgettem, nézegettem a webshop kínálatát, és akkor az egyik bőrhatású óraforgatóra esett a választás. Tudtam, hogy szereti az ilyen bőr vagy bőr hatású tárgyakat, valahogyan a barna színben láttam fantáziát. Az is tetszett, hogy elektromos hálózatról, USB-csatlakozóról vagy elemmel is működtethető, így szinte mindenhol használhatja. Például ideális széfbe, fiókba, vitrinbe vagy akár bőröndbe is egy utazás során.

Óraforgató ajándékba

Amikor átadtam az ajándékot, az óraforgatót, nyomban el is magyarázta, hogy mit vettem neki. A szerkezet lényege, hogy működésben tartja az automata órákat, azzal hogy egy, a vízszintestől kellő mértékben eltérő tengely körül forgatja az órát. Nekem kicsit bonyolult ez, de sokkal fontosabb volt, hogy a barátom örült az ajándéknak. Miközben neki keresgettünk ajándékötleteket, magamnak is találtam meglepetésnek valót. Én ugyan messze nem vagyok olyan óramániás, mint a barátom, de egy szép Vostok-karórát szívesen hordanék. Ő is jó szívvel ajánlotta ezt a márkát, szóval valószínűleg (némi gyűjtés után) egy óraboxos karórával lepem meg magamat.

Mindenkinek ajánlom az Órabox.hu webáruházat, hiszen rengeteg órás dolog található náluk, méghozzá nagyon jó árakon. A webáruházuk itt található: www.orabox.hu

3 thoughts on “Óraforgató ajándékba

Comments are closed.