Barátnőmmel a dunakeszi Auchanban vásároltunk, amikor észrevettük a nemrég megnyílt Ananya thai masszázs szalont. Mivel már régóta kacérkodunk a gondolattal, rászántuk magunkat, hogy kipróbálunk egy ilyen thai masszázst. Jókat hallottunk róla, állítólag tényleg sokat ér. Tehát időpontot egyeztettünk. Felhívták a figyelmünket a kizáró tényezőkre: magas vérnyomás, epilepszia, bőrbetegség, rák stb., de szerencsére ilyen nyavalyáink nincsenek. Ne is legyenek!

Thai masszázs Budapesten

Egy hangulatos, keletiesen ízléses szalonba léptünk be, a bevásárlós nyüzsgés közepén nyugodt, meghitt zugokkal. A takaros kis helyiségeket nem függönnyel, hanem falakkal választották el, ráadásul zuhanyzót is létesítettek, így a tisztálkodási lehetőség is biztosított. Mert azt érdemes a kezelés előtt és után. Különösen az olajos thai masszázsnál. A barátnőmmel mindketten irodai dolgozók vagyunk, sokat görnyedünk a képernyő előtt. Ráadásul nem túl gyakran jutunk el masszőrhöz, tehát az „alap” hát- és vállmasszázst választottuk. Ez volt a próba, ha tetszik, jöhet a többi is!

Egy hangulatos, keletiesen ízléses szalonba léptünk be, a bevásárlós nyüzsgés közepén nyugodt, meghitt zugokkal. A takaros kis helyiségeket nem függönnyel, hanem falakkal választották el, ráadásul zuhanyzót is létesítettek, így a tisztálkodási lehetőség is biztosított.

Háromnegyed órát gyömöszöltek, szebben mondva masszíroztak bennünket, és mennyire jól esett! Tényleg. Már egy ilyen kezelés is sokat számított, nagyon felfrissített bennünket. Mivel a párommal voltam, az egyikünk kezelésének árát megfelezték, ez különösen szimpatikus akció volt! SZÉP-kártyával is lehetett fizetni, újabb jó pont. Összességében nagyon tetszett a szalon, és főleg a masszázs, legközelebb a forró lávaköves masszázst próbáljuk ki. Aztán jöhet a forró lávaköves, esetleg talpmasszázs is! A thai masszázst mindenkinek csak ajánlani tudom, mert utána tényleg felüdülés vár ránk. Weboldaluk, ahol rengeteg információt találunk: thai-masszazsbudapest.hu

2 thoughts on “Thai masszázs Budapesten

Comments are closed.