Ez egy olyan fürdő, amelyben a papagájod kényelmesen elfér. Búcsúzz el a tartalék mosogatótál megtöltésétől, és üdvözöld ezt a praktikus fürdetési megoldást. Ez a robusztus, kapucnis, extra nagyméretű kád a fogasok körbeállításával a madár kalitkáján belülre vagy kívülre is rögzíthető. Azzal, hogy a kádat a ketrec belsejébe is be lehet illeszteni, madarad a saját térben, kényelmesen és biztonságban fürödhet.

A papagájfürdő bejáratánál egy ülőke található, amely megkönnyíti a papagáj számára a biztonságos kapaszkodást, amikor belép a fürdőbe, és különösen amikor kilép a fürdőből. A teljesen takart kivitel segít megakadályozni, hogy a víz mindenhová elfolyjon, és a kádban tartja, hogy tollas barátod teljes egészében kiélvezhesse a rendelkezésre álló vizet.

Könnyen letörölhető anyagokból készült, így ha madarad befejezte a fürdést, a kiakasztás és a letörlés nem vesz igénybe sok időt, így a papagáj fürdetőtál hamar újra tiszta és készen áll a következő alkalomra. Szivárgásmentes kialakítású, tartós PU anyagból készült. Vastag akril anyagból készült, környezetbarátabb és tartósabb, mint az alsóbbrendű műanyag. Használja ezt a fürdőkádat a papagájod naponta, mert nemcsak a tollpor és a paraziták eltávolítására alkalmas, hanem hidratálja a bőrt és segít a madarakat hőleadásban.

A fürdéshez szükséges víz ugyanolyan fontos a madarak számára, mint amit megisznak, különösen a téli időszakban. Lényeges, hogy tollazatukat jó állapotban tartsák, ehhez pedig a fürdés elengedhetetlen. A tollak nedvesítése fellazítja a szennyeződéseket és könnyebbé teszi a tollászkodást, mely során a madarak óvatosan átrendezik és szétterítik a tollazatot.