Algával az egészségért? Elsőre meghökkentő, talán kissé bizarr kijelentés, ilyesmit meg lehet enni? Azaz érdemes is, hiszen egyszer mindent meg lehet enni… Diétamániásként jó pár próbálkozásom volt, több, de inkább kevesebb sikerrel.

Algával az egészséges élet felé

Sok mindent lehet olvasni, de ebből mi igaz? Annyi mindent próbálnak az embernek eladni, ez már kissé szkeptikussá tett. Azonban kísérletező és kitartó típus vagyok, keresem az utat a valóban egészséges és teljes élet felé. Az algaegeszseg.com oldalt olvasgatva gondoltam, hogy egy próbát megér az alga is, hátha kevesebbet fog fájni a fejem és több erőm lesz. Elkezdtem az algakúrát, az első 1-2 hétben nem sok különbséget éreztem. Íze önmagában… hm, hát nem a legjobb, de teával vagy igazi gyümölcslével már iható. Legalábbis nekem, mert állítólag nem mindenkit zavar az íze.

Aztán mintha kevesebbszer fájt volna a fejem, talán mégis van valami ebben az algaevésben? Vagy csak simán placebo-hatás? Folytattam a diétával kombinált algázást, fokozatosan növelve az adagokat. Még kevesebbszer fájt a fejem, habár sajnos teljesen azóta sem tűnt el. Az erőm is több lett. Nem állítom, hogy megszűnt minden bajom, de jóval egészségesebbnek érzem magamat, sokkal kevesebbszer fáj a fejem, energiadúsabb vagyok. Remélem, eljön a nap, hogy semennyire sem leszek fejfájós. Fontos kihangsúlyozni: az algakészítmény étrend kiegészítő, nem pótolja az egészséges táplálkozást, de katalizálja a pozitív hatásokat. Azaz igazából egy megfelelő cukorstoppos, „anticandidás” diétával hatékony. Egy próbát szerintem megér, még ha elsőre kissé bizarrnak is hangzik algát enni…

Weboldal: algaegeszseg.com

1 thought on “Algával az egészségért

Comments are closed.