Amikor autóba ülünk a kisördög ott van bennünk, hogy nehogy belefussunk egy traffipaxba. Nem szeretnénk fizetni… Van legális megoldás arra, hogy megelőzzük a bajt. A neve traffipax előrejelző és radar érzékelő.

Az AL Priority a világ talán leggyorsabban fejlődő lézerrendszerre a traffipax-védelmi eszközök piacán, a folyamatosan érkező frissítések és kiegészítők egyre több autóst, felhasználót győznek meg: az elit márka megéri a befektetést! A gyártó mostani, legújabb kiegészítőjével a radaros mérők detektálását helyezte középpontba, így született meg az AL Priority Radar Base, ill. Radar GPS+.

Az új radarcsomagok feladata, hogy meglévő AL Priority lézervédelmünket kiegészítve a radaros elven mérő traffipaxokról is információt kapjunk utunk során, azokat detektálva sebességünket korrigálni tudjuk a megfelelő időben.

Hogyan üzemeltetik a traffipaxot?

Rádiófrekvenciás jeleket bocsájtanak ki, melyek a gépkocsiról reflektálódva meghatározhatóvá teszik azok sebességeit. Ezeket a jeleket a mérőeszköz folyamatosan sugározza, a jelek visszaverődéseit, szóródásait és közvetlen sugárzását a radar detektorok érzékelik és jelzik. Hatásos védekezési módszer lehet egy radar-detektor, mert figyelemmel kíséri a rendőrségnél alkalmazott traffipaxok működési frekvenciáit, és azokat érzékelve jelez a vezetőnek.

Ha Te is szeretnél egy ilyen készüléket a kocsidba és nem szeretnél büntetést fizetni, akkor látogass el webáruházunkba, ahol megvásárolhatod a neked legjobban megfelelő radardetektor csomagot.