A régi franciaágyunk nemrég megkapta az utolsó kegyelemdöfést. Szegény bútordarab már így is szakadt, kissé kifeküdt volt, ráadásul eltávolíthatatlan foltokat is összegyűjtött, no meg a színe is kifakult. A múlt héten pedig az egyik lányunk játszás közben véletlenül belekapott és a maradék franciaágy szövegfoszlányokat megtépte, sőt, jórészt le is szakította. Egy szóval, újat kellett vásárolni! Mivel épp közelgett a lomtalanítás, adta magát a helyzet: pikk-pakk megszabadulunk a régitől, de akkor hamar kell az új. Mert azért a földön vagy egy laticelen nem kényelmes aludni.

Beütöttük a Google-be, hogy franciaágy budapesten:

Gyorsan szétnéztünk az interneten, és rátaláltunk a https://franciaagy.net weboldalra. Kipróbálható, azonnal elvihető, jó árú franciaágyak ígérete, ráadásul elég közel. Nekünk nem a majd pár hét múlva majd megérkezik történet kellett… Egyeztettünk időpontot, másnap már mentünk is franciaágy-nézőbe. És tényleg, rengeteg bútor közül választhattunk: végig is próbáltunk vagy pár tucatot. Méricskéltünk, próbálgattuk a franciaágyakat, minden szögből vizslattuk stb… eltöltöttünk vagy egy órát. De megérte! Mert megtaláltuk az igazit, ráadásul az akció miatt igencsak baráti áron, méretre szinte egy-az-egyben a régi volt, de a minőségben már nagyon nem.

Sokkal jobbnak, tartósabbnak ígérkezett, reméljük „játékbiztosabb” is lesz. Elnézve az anyagát, a minőségi matracát, huzatát, valószínűleg igen. Kérhettünk volna házhoz szállítást is, de a fuvart mi magunknak megoldottuk, hiszen a lomtalanítás miatt már amúgy is szervezni kezdtünk segítőkezeket, szállítóeszközöket. Szerencsére az új, kényelmes franciaágyunk megúszott minden komolyabb balesetet, reméljük, még sok évig velünk marad. Érdemes volt a fejünket és persze a Google keresőt használni, mert nagyon gyorsan és jó áron tudunk új franciaágyat vásárolni. Akit érdekel, látogasson el az oldalukra, megéri: franciaagy.net

3 thoughts on “Franciaágy vásárlás

Comments are closed.